Íróasztal felülnézetben-Orning Anikó, webdesign, logó- és arculattervezés, honlapkészítés, grafikai munkák, plakát tervezése, felhasználóbarát és reszponzív weboldal tervezése, Pécs, kedvezményes ár

Arculati ráncfelvarrás

Valamikor a távoli múltban készült egy jó kis logód, komplett arculatod. Tökéletesen megfelelt az akkori elvárásaidnak, tükrözte a múltbeli vállalkozásodat.

Tovább… 

A logótervezés menete

Amikor valaki egy vállalkozás elindítását tervezi, akkor egy egyedi, a konkurenciától megkülönböztető logót szeretne. Sokszor nincsenek erre vonatkozóan konkrét elképzelések, de ez teljesen rendben van, az én feladatom az is, hogy ezen segítsek.

Tovább… 

Hogyan javíthatsz a WordPress oldalad biztonságán és SEO-ján?

A WordPress remek lehetőséget biztosít arra, hogy akár ingyenesen, szaktudás nélkül is készítsen valaki magának weboldalt. A kreativitásnak bátran teret lehet adni. Viszont vannak olyan fontos dolgok, melyekre nagyon érdemes odafigyelni, ha azt akarod, hogy ne vesszen kárba a munkád.

Tovább…

Otthon dolgozom

Igen, már egy ideje ezt teszem.
Hosszú éveken át jártam busszal, autóval a munkahelyemre, irodába, kollégák közé.
De a saját vállalkozásom az otthonomban épül.

Tovább…

Arculattervezés(terveztetés) előtti feladatok

Egy vállalkozás elindítása, átalakítása előtt rengeteg átgondolandó probléma merül fel.  A márkaépítés fontos része az igényes, egységes arculat, de ennek elkészítése (elkészíttetése) előtt több dolgot is érdemes megfontolni.

Tovább…

A színek varázslatos világa

Az életünk minden mozzanatát átszövik a színek. Az öltözködés, a lakberendezés, de még az étkezés terén is fontos szerepük van. Minden színnek megvan a jelentése, ami kultúránként eltérhet. A színek értékeket és üzeneteket is közvetítenek, ill. érzelmeket is kiváltanak. Saját tudományága van: színtan ill. színdinamika.

Tovább…

Újrakezdés – avagy a „női önmegvalósítás”-nak nevezett valami a 40-es éveim elején

Mindenkinek másképp alakul, formálódik az élete, sokszor próbálunk megfelelni az elvárt sémáknak: tanulni (minél többet), munkahelyet szerezni, férjhez menni, gyerekeket szülni, újra munkába állni, robotolni, robotolni, megfelelni minden elvárásnak… Jó ez így? Én ezt akarom??

Tovább…